top of page

Inkoop en recycleren van oude metalen in regio Zwolle

recycleren van oude metalen

Inkopen van oude metalen

Als specialist in de inkoop van oude metalen en ijzer spelen we een essentiële rol in het recyclen en hergebruiken van waardevolle materialen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Bij Merec Recycling kunt u terecht om oude metalen en ijzer te verkopen, waarbij we een eerlijke prijs bieden voor uw materialen en tegelijkertijd zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking.

 

Of het nu gaat om oude auto's, machines, apparaten of zelfs huishoudelijke artikelen zoals pannen en bestek, we zijn in staat om een breed scala aan metalen en ijzeren materialen te recyclen. Door deze materialen in te kopen en te recyclen, verminderen we de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt en reduceren we de vraag naar nieuwe grondstoffen. Dat vermindert op zijn beurt de druk op natuurlijke hulpbronnen.

oude metalen
Vrachtwagen Merec Recycling

Onze diensten

Wij halen uw oude metalen op

In de regio Zwolle bieden wij een professionele en betrouwbare service voor het ophalen van oude metalen, ijzer en katalysatoren, zowel bij particulieren als bedrijven, en zelfs bij veilingen. Wij begrijpen de waarde van recycling en het belang van een efficiënte en milieuvriendelijke afvoer van deze materialen. Of u nu oude metalen, ijzeren voorwerpen of katalysatoren heeft die u wilt recyclen, ons ervaren team staat klaar om ze op te halen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. 

 

Wij bieden een flexibele service, zodat wij kunnen voldoen aan uw planning en behoeften. Particulieren die oude metalen hebben verzameld of bedrijven die overtollige materialen hebben, kunnen op ons rekenen voor een snelle en professionele afhandeling. Wij komen naar uw locatie, laden de materialen in en zorgen voor een correcte verwerking volgens de geldende milieunormen en voorschriften. Heeft u afbraakwerken? Dan is het ook mogelijk dat we een container bij u komen plaatsen en later ophalen. 

Meer weten over de inkoop van oude metalen in regio Zwolle? 

Neem contact op met Merec Recycling.

bottom of page